• 06
  • 05

"Најоштрије осуђујемо оркестриране нападе који се од стране Драгана Ђиласа и политичких партија и медија под његовом контролом воде против породице Александра Вучића и његовог сина Данила. Ђилас и његови саборци, председнику и његовом сину очигледно не могу да опросте што за себе не траже никакве привилегије, већ деле судбину свог народа и у најтежим тренуцима. 

Смета им што се заразио короном помажући другима као волонтер, смета им што је завршио на Сајму и што није тражио никакав повлашћен статус. За све то време водили су на друштвеним мрежама најбесрамију кампању у историји политичке борбе у којој су призивали смрт двадесетогодишњег младића.
Када је та кампања доживела крах њени креатори су покушали да замене тезе и оптуже власт за оно што они раде. И ту су опет и поред лажних суза и лицемерних јадиковки доживели крах, јер власт у Србији никада није нити ће користи децу у политичким обрачунима. Ђиласову децу никада нико није помињао нити ће, јер је то недопустиво и срамотно. Ничије дете не сме да буде мета и Покрет социјалиста ће заштитити и Данила, али и сву другу децу од било које злоупотребе, јер су деца најбољи део нашег друштва."

Председник ГО Покрета социјалиста Краљево
Александар Ерац 

Текст/ Фото: ПС