• 01
  • 05

Наша Србија мора још много да напредује и да се развија, предстоји нам још много посла, али је чињеница да је политика коју спроводе Александар Вучић и Александар Вулин вратила достојанство српском раднику.
Подсећамо да је 2011. године просечна плата у Србији износила 37 хиљада динара, док данас износи више од 60 хиљада динара.
Минимална месечна зарада 2011. године износила је непуних 16 хиљада динара, а данас износи више од 30 хиљада динара.
Незапосленост је 2011. године износила чак 25, 4 процената, а данас је незапосленост први пут пала испод 10 одсто.
Покрет социјалиста, као партија борбене левице, неће бити задовољна док год сваки радник у Србији не буде збринут и задовољан, али суштина је да су се ствари од 2012. године и доласком Вучића на власт промениле. Промениле су се на боље.
Захваљујући одговорном вођењу државе, мерама штедње, улагањима, опоравила се Србија од пљачкашких приватизација, страни инвеститори, баш као и домаћи привредници имају знатно више поверања у нашу државу.
Баш као што су српске, радничке руке изградиле Србију, тако је и наша заједничка дужност и обавеза да своју Србију сачувамо и унапредимо.
Само јака, стабилна, слободна и суверена Србија може да обезбеди нова радна места, нова запошљавања, нове фабрике и боље услове за обичног човека који живи од свог рада.
Покрет социјалиста Празник рада обележава и као дан своје партије.

Текст/ Фото: ПС