• 20
  • 11

Јеремић и бројни новинари РТС, умели су да  цмиздре заједно са Наташом Јеремић у њиховом изборном штабу, али зато сада нема ни најмање осуде када Јеремићев функционер вређа новинарку на најгрубљи начин. 
Новаковић никако да схвати да живи и демократској земљи и да је његова обавеза да одговори на питање новинара, а не да вређа новинарке, јер му се не допада питање. 
Бивши робијаш је умислио да има право да дели новинаре на подобне и неподобне, па је тако новинарки Новосадске телевизије одбио да одговори на питање, рекавши јој да није новинарка. 
Досовци се солидаришу само са Ђиласовим медијима, праве од њих жртве, награђују њихово непрофесионално понашање, али зато вређају сваког новинара ко им постави питање о њиховим лоповлуцима. 
То што би Бора Солунац да му се не постави питање око малверзација са грађевинским земљиштем, изградњом Булевара Европе, хотелом Сератон и многим другим аферама, не даје му за право да вређа новинарке. 
Али, као у оној народној какав шеф, такав и  слуга, тако и  Новокавић, као и његови шефови Ђилас и Јеремић, вређа и напада сваког ко се усиди да му постави право питање. 

Градски одбор Покрета социјалиста Нови Сад 

Текст: ПС - Фото: Танјуг