• 06
  • 06

Са састанка је поручено да је неопходно сачувати политичку стабилност, да грађани Србије 21. јуна морају да изађу у што већем броју на изборе и да они чврсто верују да ће грађани подржати листу коју предводи Александар Вучић. 

Лидер ПС-а Александар Вулин је казао да Србија мора да сачува политичку стабилност и да 21. јуна грађани Србије бирају управо између политичке стабилности и авантуре у коју би нас одвела опозиција. 

-Да би Србија могла да остане војно неутрална, да би могла да се бори за социјалну правду, да би Србија могла да штити Србе без обзира где они живе, мора да сачува политичку стабилност. 
Двадесетпрвог јуна бирамо између наставка политичке стабилности и бирамо између авантуре у коју би нас одвела садашња опозиција- истакао је Вулин. 

 

 

Лидер ПС-а је напоменуо да је изузетно важно да грађани 21. јуна изађу на изборе у што већем броју, да дају свој глас и наставе да се боре за стабилну и сигурну Србију. 

- Двадесетпрвог грађани Србије морају да изађу у што већем броју. То је начин да свако од нас учини оно најважније и најдрагоценије за своју земљу, за своју Србију, да да свој глас, да одлучи и да настави да се бори за стабилну, сигурну и успешну Србију- навео је Вулин. 

Вулин је оценио да је Вучић ујединио Србију и да сада грађани треба да се определе и изађу на изборе у што већем броју. 
Он је додао да грађани Србије треба да подрже листу коју предводи Александар Вучић зато што је то једини и сигуран начин да Србија настави да се развија и јача. 

- Председник Александар Вучић је ујединио Србију, окупио нас је, окупио је људе око идеје војне неутралности, окупио нас је око успешне и запослене Србије. 
Сада сви грађани Србије треба да се определе, да изађу на изборе и да у што већем броју подрже листу коју предводи Александар Вучић. То је једини и сигуран начин да Србија настави да напредује, да настави да се развија, да настави да јача, да настави да буде све боље место за живот- поручио је председник ПС-а Александар Вулин из Суботице. 

Градоначелник Суботице и функционер СНС-а Богдан Лабан позвао је све грађане Суботице да 21. јуна изађу на изборе и да подрже листу Александар Вучић- За нашу децу како би Србија могла да настави да се гради и развија и како би наша деца имала извесну будућност у Србији. 

" Позивам грађане Суботице да 21. јуна изађу на изборе и подрже листу Александар Вучић- За нашу децу, зато што хоћемо да наставимо са пројектима које смо започели и да имамо извесну будућност. 
У последње три године Суботица је велико градилиште, много је уложено у Суботицу. Завршили смо обилазницу око Суботице, сада завршавамо и позориште, а ускоро крећемо са реконструкцијом стадиона и болнице. 
Захваљујући Александру Вучићу наставићемо да још више улажемо и градимо", казао је Лабан. 

Текст/ Фото/ Видео: ПС