• 19
  • 10

"Pokret socijalista ističe da je sasvim razumljivo da Jeremić ne može da razume politiku Aleksandra Vučića, jer on nikada i nije imao politiku, ali jeste mržnju i interes. 
Ne može neko ko je učinio apsolutno sve da Kosovo postane nezavisno, ko je postavljao granice između Srba, ko je branio Srbe iz najskupljih hotela, ko se i danas bori da Kosovo ostane nezavisno i celovito i da Srbija ne dobije ništa, da razume šta znači državna politika, nacionalni interesi i ljubav prema svojoj državi i narodu. 
Dosovac Jeremić nikada na vlast nije došao voljom naroda, ali se zato zalaže za silovanje, vešanje i progon neistomišljenika. 
Jedini motiv za okupljanje tog takozvanog Savez za Srbiju, a u stvari saveza šovinista, nasilnika, ljotićevaca i tajkuna jeste mržnja prema Aleksandru Vučiću i puna državna kasa.
Da bi se dočepali vlasti i narodnog novca, dosovci su spremni na sve, pa čak da pozivaju sopstveni narod na krvoproliće. 
Aleksandar Vučić će nastaviti da se bori za  Srbiju i za srpski narod, a najveća potvrda uspešnosti politike Aleksandra Vučića je da je uz njega srpski narod.

Dosovac Jeremić neka i dalje nastavi da mrzi i krade, to je jedino što ume."

Tekst: PS - Foto: Ilustracija