• 06
  • 05

"Najoštrije osuđujemo orkestrirane napade koji se od strane Dragana Đilasa i političkih partija i medija pod njegovom kontrolom vode protiv porodice Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila. Đilas i njegovi saborci, predsedniku i njegovom sinu očigledno ne mogu da oproste što za sebe ne traže nikakve privilegije, već dele sudbinu svog naroda i u najtežim trenucima. 

Smeta im što se zarazio koronom pomažući drugima kao volonter, smeta im što je završio na Sajmu i što nije tražio nikakav povlašćen status. Za sve to vreme vodili su na društvenim mrežama najbesramiju kampanju u istoriji političke borbe u kojoj su prizivali smrt dvadesetogodišnjeg mladića.
Kada je ta kampanja doživela krah njeni kreatori su pokušali da zamene teze i optuže vlast za ono što oni rade. I tu su opet i pored lažnih suza i licemernih jadikovki doživeli krah, jer vlast u Srbiji nikada nije niti će koristi decu u političkim obračunima. Đilasovu decu nikada niko nije pominjao niti će, jer je to nedopustivo i sramotno. Ničije dete ne sme da bude meta i Pokret socijalista će zaštititi i Danila, ali i svu drugu decu od bilo koje zloupotrebe, jer su deca najbolji deo našeg društva."

Predsednik GO Pokreta socijalista Kraljevo
Aleksandar Erac 

Tekst/ Foto: PS