• 10
  • 05

Ministarstvo odbrane želi na ovaj način da iskaže veliku zahvalnost pukovniku Kindjakovu na svemu što je uradio i na ličnom doprinosu za razvoj naših vojno–vojnih odnosa, rekao je ministar Vulin.

On je dodao da je pukovnik Kindjakov, koji završava svoje angažovanje u Republici Srbiji, pokazao veliki profesionalnizam ali i iskreno prijateljstvo prema našem narodu.

- Odnosi između naših ministarstava i naših vojski su na istorijski najvišem nivou, a u tome, rad pukovnika Kindjakova ima značajan doprinos. Ovo je i naš način da kažemo koliko cenimo njegov rad, ali i koliko cenimo rad ambasade Ruske Federacije u Beogradu, a posebno lični doprinos i trud i prijateljstvo koje osećamo kada je u pitanju ministar odbrane Sergej Šojgu, istakao je ministar Vulin.

Ovo je samo još jedan od koraka u našoj plodnoj saradnji. Žao nam je što idete, drago nam je što ćemo imati još jednog prijatelja u Moskvi, a od vašeg naslednika želimo da bude kao vi i još bolji.

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji je rekao da pukovnik Kindjakov završava svoju misiju i da je radio sa  velikim interesovanjem, aktivno, na profesionalan način.

- Jedino čime nismo zadovoljni je što odlazi, zaključio je u šali ambasador Čepurin.

Video/Foto/Tekst: mod.gov.rs