• 05
  • 01

Za vreme vlasti DOS-a i Vuka Jeremića, Crna Gora je proglasila nezavisnost, Srbija i Republika Srpska do dolaska Vučića na vlast nisu imale ni jednu zajedničku obeleženu manifestaciju, jer u Srbiji pod dosovskim režimom nisu smeli da se obeležavaju bitni datumi za srpski narod, a još manje dani stradanja i patnje Srba sa obe strane Drine. 

Jeremić kao neko ko je lično stvorio granicu između Srba i Srba, kao neko ko se zalaže za nezavisno i celovito Kosovo treba da ćuti i da prekine da svojim lažima vređa inteligenciju srpskog naroda. 

Jeremićevi rezultati rada za Srbe su da je uspeo da pronađe opravdanje za nezavisnost Kosova, da je slagao Rusiju u UN, da je izbacio UNMIK, a uveo Euleks, da je svojim glupim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde skoro  potvrdio lažnu državu Kosovo. 

Jeremić je toliko mnogo učinio za Srbe da mu se Hašim Tači i dan danas zahvaljuje na tome. 

Srbija je danas odgovorna država koja ima najbolje moguće odnose sa Republikom Srpskom i dok je Vučić na vlasti Srbija će brinuti o svim Srbima i na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj. 

Umesto što svaki dan iznosi laži o Aleksandru Vučiću i Srbiji, neka bolje odgovori građanima Srbije koliko je i za šta od svetskog lopova Patrika Hoa dobio milione i za šta ga je tačno platila katarska ambasada sa računa u Berlinu i šta se od njega očekuje za uzvrat? 

Pokret socijalista 

Tekst: PS - Foto: Ilustracija