• 01
  • 04

Lažljivi Jeremić kada govori o Vučiću, on u stvari govori o sebi i uvek polazi od sebe. 
Vučić je čovek koji se bori za svoj narod na KiM, a narod odlično pamti kako ga je Jeremić izdao. 
Aleksandar Vučić je ozbiljan državnik koji zastupa interese svog naroda i koga svet zbog toga i poštuje, sa Vučićem se ne  trguje i ne koristi se jezik ucene, sa Vučićem se razgovora, a  bivšem lažljivom  činovniku Jeremiću se naređuje i diktira. 
Sramota je da Jeremić danas govori o Kosovu i Metohiji, jer je Jeremić taj koji je namerno pogrešno formulisao pitanje pred Međunarodnim sudom pravde i pregovore o KiM sa UN prebacio na nadležnost EU.
Čak sto zemalja je priznalo Kosovo za vreme njegove vlasti, a on je za to vreme trošio novac naroda na razne lobiste iz SAD za ličnu promociju. 
Baš kao što je za vreme  svog minisarskog mandata slagao Rusiju i izdao Srbiju, tako što je u toku noći promenio rezoluciju Srbije o KiM pred UN, tako i danas pokušava da svojim bezočnim lažima i blaćenjem ponovo napakosti Srbiji i da se dodvori međunarodnoj zajednici. 

Podsećamo lažljivog Jeremića da o Srbiji više ne odlučuju stranci i da su prošla vremena kada je on po svoja mišljenja išao u strane ambasade.
Srbija je samostalna i suverena država, baš kao i njen predsednik, danas o Srbiji odlučuje samo njen narod.

Služba za informisanje Pokret socijalista 

Tekst: PS - Foto: alo.rs