• 25
  • 12

Tako je njen poslanički mandat skakao od Zorana Živkovića, preko Saše Jankovića, pa sve do Đilasa. Nepodobna, nadobudna i maksimalno nesposobna Marinika, željna medijske slave, u poslednje vreme, bojkotujući, ali u isto vreme koristeći skupštinu, poziva novinare i priča im najgnusnije laži o svojoj zemlji. To bi ostalo u domenu serijala "pustite me da lažem, samo me snimajte",  da se ne radi o stvarima koje direktno štete Srbiji. 
Dok se predsednik Vučić lavovski bori da popravi štetu koju su njeni pajtaši napravili u prethodnom periodu, ona svesno radi za interese onih koji je plaćaju. Dok predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin juče u skupštini objašnjava poslanicima zašto je vojna neutralnost Srbiji potrebna, svestan da ćemo time ponovo navući kritike onih kojima se ta odluka neće svideti, Marinika pravi nemerljivu štetu čim progovori. Zaista se pitamo do kad će se tolerisati ova žena bez skrupula i morala?

Nju više ni njen "prepošteni" šef Đilas ne toleriše, pa je valjda zato pušta da se, iznoseći neverovatne neistine (ili tačnije rečeno - gluposti), pred kamerama sama blamira. Ne ulazimo u to da li ona mora to da radi, da li je nekom dužna, da li je ucenjena ili je samo glupa i željna pažnje, ali pozivamo državne organe da reaguju i to što pre", rekao je Generalni sekretar Pokreta socijalista, Predrag Vuletić.

Tekst: PS - Foto: Ilustracija