• 11
  • 08

Министар одбране и председник Покрета социјалиста Александар Вулин коментаришући јучерашње позиве на насиље на митингу опозиције у центру Београда упитао је докле ће се припадницима партија ДОС-а омогућавати да се некажњено служе насиљем.

"Да су навијачи на неком од наших стадиона покушали да пробију ограду и нападну полицију, целокупна јавност би осудила насиље и тражила оштру реакцију државе. Када политичарима вођени хулигани покушају да упадну у зграду Председништва, онда органи реда морају да се правдају и објашњавају своје поступке, а силеџије се приказују као жртве", изјавио је Вулин.

Он оцењује и да је показивање мржње према Александру Вучићу довољно оправдање за медије и друштвене мреже да оправдају свако кршење закона и насиље.

"Ко покаже мржњу према Вучићу све му је опроштено и дозвољено. Припадност навијачкој групи или клубу никога није заштитило од закона. Зашто припадност партијама ДОС штити њихове чланове од закона и докле ће им омогућавати да се некажњено служе насиљем?", упитао је Вулин, наводи се у саопштењу.
 

Текст: novosti.rs - Фото: Илустрација