• 09
  • 08

"Знао је да не сме да се супротстави западу и Шиптарима, а пред Србе није смео да изађе. Уместо да је био у Београду и са својим народом делио тугу и зауздавао бес, Тадић је изабрао да побегне у Румунију. Вучић је и тада био са својим народом и покушавао је да спречи сваки инцидент који је могао да у ружном светлу прикаже Србију", истакао је Вулин.

Он је рекао да је Вучићу и као опозиционару било важно да ништа не кошта Србију, а да Тадићу ни као председнику Србије то није било битно, "важно је само да не кошта њега". 

"Једанаест година након паљења амбасада Тадић који је тада контролисао полицију, службе безбедности, војску, оптужује Вучића да је он одговоран за нереде. У то време апсолутни господар свега у Србији, Борис Тадић, није могао да заштити ни амбасаду у центру Београда и за то му је крив Вучић", наводи Вулин.

Према његовим речима, Тадићу је требало 11 година да изговори такву лаж и ништа му не значи што Вучић ни једном није поменут у било каквој истрази. 

"Када је бежао у Румунију Тадић је показао да је кукавица, измишљајући о Вучићу показао је и да је лажов", оценио је Вулин.

Текст: Танјуг - Фото: МОД