• 05
  • 06

Вулин је казао да он и његова партија верују да сваки део наше земље заслужује подједнаку пажњу и да сваки део Србије заслужује да буде добро место за живот. 

-Покрет социјалиста верује да сваки део наше земље заслужује подједнаку пажњу, заслужује да се у њу улаже, да буде добро место за живот- рекао је Вулин. 

Председник ПС-а је поручио грађанима Војводине  да никада не дозволе да било ко одлучује уместо њих и да не дозволе да их било ко дели, јер ова земља припада сваком ко се у њој родио и сваком ко жели да му се овде рађају деца. 

-Сви који живе овде, на простору АП Војводине, заслужују да се о њима брине, да се води рачуна, али да никада не дозволе да било ко одлучује уместо њих, да их било ко дели, да било ко пита кад је ко од вас дошао, да их дели на дођоше и нађоше, да њихову вредност процењује по томе када су му родитељи дошли. 


 

У Војводину је свако однекуд дошао и зато ова земља припада свакоме ко се у њој родио и сваком ко жели да му се деца овде рађају- оценио је Вулин.  

Вулин је истакао да је само јединствена, војно неутрална и социјално праведна Србија гаранција да ће наша деца остати у Србији и да ће живети боље. 

-Само јединствена Србија, само чврста Србија која је војно неутрална и социјално праведна, само Србија која брине о Србима, без обзира где они живе, јесте гаранција да ће наша деца живети баш овде и да ће живети боље- навео је лидер ПС-а Александар Вулин у Новом Бечеју. 

Текст/ Фото/ Видео: ПС