• 11
  • 06

Svaki građanin koji ne želi da trpi ovakav vid terora u obavljanju svakodnevnih životnih potreba izložen je i fizičkom nasilju, pa čak i sveštenici.

Maske su pale, protesti zbog poskupljenja benzina postaju nasilni i to prema građanima koji neće da trpe teror manjine.

Televizija Pink došla je u posed šokantnog snimka na kom se vidi kako dva vozača u okolini Sićeva mučki udaraju osobe u drugom automobilu, koji su odlučili da pokušaju da izbegnu blokadu puta.

Da stvar bude još gora, po opozicione organizatore protesta, kao i za bahate učesnike ovog incidenta, ovog puta u automobilu je bio starešina crkve Svete Petke u Ostrovici, monah Joanikije.

Osim što je napadnut iguman Joanikije, kod Šida je blokiran prolaz čak i patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Irineju.

Patrijarh, mitropolit Amfilohije, vladika Jovan, Nikola Selaković i njihova pratnja bili su zarobljeni u nepreglednoj koloni koju je napravila nekolicina politički instruiranih pojedinaca.

Maltretiranje građana se nastavlja. Ponovo je bila blokirana Slavija, a ekipa koju su poslali lično Dragan Đilas i Vuk Jeremić skupom, zatamljenom limuzinom pokušala je da uništi fontanu na tom trgu.

Podsećamo da takozvani protestanti zbog cene benzina nisu u petak dozvoljavali prolaz ni kolima Hitne pomoći sa životno ugroženim pacijentima, kao ni majkama sa bebama, i to na temperaturama iznad 30 stepeni.

Posle svih ovih incidenata i nasilja, politički instruisane manjine, koje navodno protestuju zbog cene benzina, postavlja se pitanje šta će država Srbija da preduzme kako bi zaštitila građane od terora.
 

Foto/Tekst: pink.rs