• 21
  • 06

Pošto se verovatno ne seća svih svojih laži koje je izgovorio građanima Srbije, podsećamo Borisa Tadića  da je 2008. godine sa bilborda  i reklamnih spotova obećao Srbiji odbranu Kosova i Metohije, 200 hiljada novih radnih mesta i investicije, a da su se umesto toga dogodile  katastrofalne pljačkaške privatizaciije, otpušteno je na hiljade radnika,  tajkunima je rasprodata najbolja poljoprivredna zemlja, proglašena je jednostrana nezavisnost Kosova. 
Rekao je Tadić i da nikada neće praviti vladu sa SPS-om, pa je ubrzo pokazao da je želja za vlasću jača od bilo kog principa i obećanja. 
Pokret socijalista poručuje Borisu Tadiću da konačno treba da se pomiri sa činjenicom da se vreme kada su Srbijom vladali tajkuni, narko-karteli, stranci i bezakonje nikada više neće vratiti i da je Srbija danas, baš zahvaljujući Aleksandru Vučiću, postala ozbiljna i ugledna država. 
Vreme vlasti Borisa Tadića i DOS-a Srbija pamti i pamtiće kao svoje  najmračnije doba. 

Sve što su Tadić i dosovci ikada rekli i obećali građanima, slagali su, dosovci jedino govore istinu kada govore jedni o drugima, samo tada ne lažu.

Služba za informisanje Pokret socijalista

Tekst: PS - Foto: Ilustracija