• 17
  • 09

Сматрамо да је насилан упад у зграду Ректората још један у низу израза дубоке мржње Ђиласовог савеза према модерној и успешној Србији која се развија и иде напред.
Баш као што су некада и на власт долазили насиљем и са улице, тако и данас, мисле да имају право да упадају у институције, да бране честитим људима да обављају свој посао, желе да забране младима њихово право на образовање и стицање знања. 
Одакле право Ђиласу, Јеремићу, Обрадовићу, Лутовцу и осталим досовцима да бране студентима да уђу у своју зграду, да полажу испите за које се месецима спремају, одакле право досовцима да они деле студенте Србије на пожељне и непожељне?  
Однос досоваца према студентима је јасан, а најбоље се видео када је Ђилас насрнуо на групу студената који другачије мисле и када им је, попут најгорег простака, псовао мајку педерску, то је суштина политике досоваца, то је њихова порука свим студентима и младима у Србији шта може да им се догоди ако имају своје мишљење. 
Позивамо лидере тог такозваног Савеза за Србију, а суштински Савеза за Ђиласове интересе, да, ако имају и мало достојанства и одговорности, одмах престану са злоупотребом младих у Србији, довољно су нанели зла и несреће младим људима и њиховим родитељима у прошлости. 

Омладина Покрета социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација