• 11
  • 12

Јеремић је са својим и Ђиласовим повереником за КиМ Ненадом Радосављевићем поново пљувао Вучића и Србију, али им зато не смета ни Вучић, ни Србија када добијају паре од Србије, за пљување Србије! 

Према званичним резултатима Конкурса за суфинансирање производње медијских садржаја за 2019. годину, чак 650.000 динара добила је ТВ Мир из Лепосавића, чији је власник управо Ненад Радосављевић, члан СЗС и Ђиласов и Јеремићев повереник за КиМ, који непрестано напада политику Србије, а о званичном Београду и Вучићу говори све најгоре, па је тако у својим нападима на Србију и Вучића жешћи и од самих Шиптара. 

Док Јеремић у празно прети преко своје и Ђиласове телевизије, светски надлежни органи очекују од њега одговоре на многа питања, а његови блиски пријатељи и сарадници, попут лопуже Патрика Хоа, седе по светским затворима због криминала и корупције. 

"Јеремићу, ти си једини који си дужан да објасниш народу на КиМ зашто си намерно поставио глупо питање пред МСП, зашто си отерао Унмик и довео Еулекс на КиМ, зашто си преко ноћи мењао резолуције у УН и преварио Русију, зашто си поставио границу између Срба и Срба? То су питања на која ћеш ти морати једном да одговориш српском народу на КиМ, а надлежнима свакако, за шта си тачно примио стотине хиљада евра од катарске амбасаде и шта се од тебе то још очекује за узврат, поред тога што блатиш и пљујеш Србију где год можеш и стигнеш? "

Текст: ПС - Фото: Илустрација