• 20
  • 11

Лажи Маринике Тепић и бесрамни напади на Александра Вучића не могу сакрити чињенице да је Драган Ђилас трговао секундама на РТС, да је задужио Београд, а постао богатији за 600 милиона евра. 
Ни једна њена лаж не може да избрише чињеницу да јој један шеф туче жену и таста пред децом, а други шеф због рекета малтретира и ставља кесу венчаном куму на главу, док су обојица отимали од народа, па чак и од деце. 
Ми из Покрета још једном молимо Маринику Тепић да не прети у празно и да све што зна каже коначно тужилаштву. 
Добро је да Мариника често помиње 2013. годину када је Вучић постао министар одбране, јер је управо та година била кључна за опоравак војске и наменске индустрије. 
Крушик је због Мариникиних шефова 2012. био пред затварањем, али је 2013. године у буџет уплатио 222 милиона динара, а 2018., чак милијарду и 497 милиона динара. 
Те 2013. године број запослених у Крушику био је 1264, а данас у Крушику ради 3231 радник, и то је прави успех Вучића, развој Србије и нова радна места. 
Мариника Тепић производи лажне афере искључиво из мржње према Вучићу и због тога да би прекрила праве афере Драгана Ђиласа, нека тако и настави, а Вучић ће наставити да се бори за Србију. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација