• 05
  • 10

Пети октобар није био народна револуција, већ искључиво производ жеље досоваца да се дочепају власти, мимо воље грађана.
Баш као што су 2000. године дошли на власт са улице, путем насиља, палећи и пљачкајући  скупштину и изборни материјал, тако би досовци и данас да владају Србијом, без избора и да српски народ ништа не питају. 
Петооктобарски пуч је Србији донео један ненародни и анти-српски режим који је спровео пљачкашке приватизације и истерао на хиљаде радника на улицу, без посла. 
Челници режима у коме су криминал и корупција цветали, надају се да ће поново завладати Србијом и настави да је краду и пустоше. 
Заоставштина 5. октобра и ДОС-а су затворене фабрике, Србија без Црне Горе, погром Срба и Косово које је готово независно, уништена и распуштена војска и криминална реформа правосуђа. 
Време у коме су се догодили прогони неистомишљеника и политичка убиства, време када се по мишљење ишло у стране амбасаде и када се није смело рећи да је НАТО извршио агресију на Србију је перошлост. 
Поручујемо свима онима који сањају и призивају 5. и 6. октобар да о томе више не маштају, јер никада више Србија неће дозволити да поново буде преварена, опљачкана, понижена и на ивици банкрота. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација