• 13
  • 09

Баш као што је за време своје владавине Тадић имао потцењивачки однос према свом народу, тако га има и данас, мржња према народу је и даље присутна, као и мишљење да је Србија крезуба и неука. 
По мишљењу Тадића изгледа да је српски народ крив зато што никада није разумео његову политику пљачкашких приватизација и поклањања најбоље српске земље хрватским тајкунима, изгледа да је народ крив зато што није разумео његову политику због које је остајао без посла на улици, није народ разумео зашто има најниже плате у региону и срамни минималац од 160 евра. 
Наравно да Србија никада неће имати разумевање за то што је Борис Тадић, као последњи бедник, побегао у Румунију док је Косово скоро прогласило независност, као ни за то што је трчао у Хрватску кад год су га позвали, да се извињава за све за шта Србија није крива, али је Србија јако добро разумела да је на њеном челу био лицемер, лажов, кукавица и обична марионета. 
Тадићу никада није пало на памет да се извини за то што је 2012. године Србију готово одвео у банкрот, што је поставио границу између Срба и Срба и за то што је уништио војску, али зато не пропушта ни једну прилику да Србију поново нападне и понизи. 
Српски народ је своје мишљење о Тадићу и досовцима најбоље изразио на изборима, када их је послао тамо где им је одувек и место, на сметлиште политчке сцене. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација