• 08
  • 01

Када је реч о Црној Гори и Србима који тамо живе, Јеремић би морао да заћути, јер је управо политика коју је он представљао највише допринела да се Црна Гора отцепи од Србије. 
Александар Вучић је сушта супротност Милу  Ђукановићу, он брине о свим Србима, зато га Срби и у Србији и у региону толико цене и воле. 
Управо је Јеремић тај који одлично сарађује са Ђукановићем режимом и радо са његовим срадницима прави своје приватне комбинације. 
То како Јеремић поштује Србе и Србију,  најбоље се види из разговора са Ђукановићевим саветником у коме понижава Србију и непријатним смехом псује мајку Србима. 
Јеремић није звао Роћана да пита зашто Срби у Црној Гори немају основна права, зашто су Срби грађани другог реда, то Јеремића није занимало, али га јесу занимали луксузни апартмани на Светом Стефану, плаћени из државне касе. 
Александар Вучић у Црну Гору није отишао искључиво из разлога да не би угрозио безбедност Срба из Црне Горе, то је потез правог, одговорног државника коме је стало до свог народа. 
Јеремића српски народ никада и нигде није бирао, њега су Срби одавно најурили на изборима, па зато сада цвили и кука код странаца да га поново доведу на власт. 

Покрет социјалиста 

Текст: ПС - Фото: Илустрација