• 25
  • 12

Тако је њен посланички мандат скакао од Зорана Живковића, преко Саше Јанковића, па све до Ђиласа. Неподобна, надобудна и максимално неспособна Мариника, жељна медијске славе, у последње време, бојкотујући, али у исто време користећи скупштину, позива новинаре и прича им најгнусније лажи о својој земљи. То би остало у домену серијала "пустите ме да лажем, само ме снимајте",  да се не ради о стварима које директно штете Србији. 
Док се председник Вучић лавовски бори да поправи штету коју су њени пајташи направили у претходном периоду, она свесно ради за интересе оних који је плаћају. Док председник Покрета социјалиста Александар Вулин јуче у скупштини објашњава посланицима зашто је војна неутралност Србији потребна, свестан да ћемо тиме поново навући критике оних којима се та одлука неће свидети, Мариника прави немерљиву штету чим проговори. Заиста се питамо до кад ће се толерисати ова жена без скрупула и морала?

Њу више ни њен "препоштени" шеф Ђилас не толерише, па је ваљда зато пушта да се, износећи невероватне неистине (или тачније речено - глупости), пред камерама сама бламира. Не улазимо у то да ли она мора то да ради, да ли је неком дужна, да ли је уцењена или је само глупа и жељна пажње, али позивамо државне органе да реагују и то што пре", рекао је Генерални секретар Покрета социјалиста, Предраг Вулетић.

Текст: ПС - Фото: Илустрација