Народни министар Вулин српску Нову годину провео са припадницима СВС: Свима нама желим Србију која ће бити вредна понављања

Министар унутрашњих послова Александар Вулин честитао је свим припадницима Министарства унутрашњих послова и Сектора за ванредне ситуације српску Нову годину и пожелео им успешну, срећну и сигурну годину, и Србију вредну понављања.

НАРОДНИ МИНИСТАР Александар Вулин - Фото: МУП
НАРОДНИ МИНИСТАР Александар Вулин - Фото: МУП

„Поштоване колеге, сви ви који данас нисте са својим породицама, сви ви који чините да наш празник буде сигуран и безбедан, свим ватрогасцима-спасиоцима, свим припадницима Министарства унутрашњих послова, свима који празник Нове године празнују од данас, желим успешну, срећну, сигурну Нову годину, желим Србију која ће бити вредна понављања и ми вредни понављања у њој. Живела Србија!“, поручио је министар полиције Александар Вулин.

Министар унутрашњих послова Александар  Вулин, који је новогодишњу ноћ провео са припадницима ватрогасно-спасилачке бригаде Београд, путем тетра система, свим радно ангажованим припадницима Министарства унутрашњих послова пожелео је срећну српску Нову годину.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: МУП | 14.01.2022.


Најновије