Притисци не престају: Могућа блокада домена atvbl.com (ВИДЕО)

Америка би да угаси АТВ. Блокада "google" сервиса, међу којима потпуно брисање "YouTube" канала, сада и пријетње да ће портал бити блокиран. Притисци на рад АТВ-а не престају да стижу и то из државе која се куне у слободу медија. Након неоснованих санкција које су нам уведене, Америка је сада кренула у блокаду нашег домена atvbl.com .

Фото: atvbl.com
Фото: atvbl.com

Цензурисати оно што се некоме не свиђа, а не нешто што није истина - тиме се, чини се, води ова "слободарска" земља, порука је с АТВ-а. Зато ни ми нећемо ћутати и сједити скрштених руку.

"Нашем хостинг провајдеру данас је стигло упозорење да је наша медијска кућа под санкцијама САД-а и да постоји велика могућност да ће наш домен бити блокиран. Наравно да нисмо сједили скрштених руку. Наш тим девелопера, заједно са хостинг провајдером, ради на изналажењу рјешења ове ситуације, а већ сад могу рећи да се и ту ради о још једном, јаловом покушају да се цензурише АТВ. Оно што могу да обећам јесте да наши читаоци неће остати ускраћени за најновије информације из земље и свијета. Наставићемо да радимо као и досад", рекао је Милан Шекара, директор мултимедије АТВ-а.

Колико је тај рад добар, доказ је и то што портал већ мјесецима биљежи константан раст, у просјеку 10%. Ово је настојање да се угаси медиј који успјешно послује 25 година и то поштујући све законе земље у којој послује, тврди директор маркетинга и комуникација АТВ-а.

"Уз све оне бесмислене наводе да дестабилизујемо, нарушавамо територијални интегритет Босне и Херцеговине, да се бавимо корупцијом, организованим криминалом… И то без иједног доказа. Шта је сљедеће? Оптужиће нас и за тероризам? Свима нам треба бити јасно да Америка не значи цијели свијет, да Америка не значи цијели Интернет. Ове ће бити велики изазов за нас, а ми ћемо, упркос свему, наставити радити најбоље у интересу наше публике", изјавио је Дејан Ступар, директор маркетинга и комуникација АТВ-а.

Сигуран је Ступар и да ћемо бити први који ће у региону увести неке нове трендове и другачије платформе и сервисе. Остаћемо дослиједни себи и истини. Радићемо као и досад, да вјерне читаоце нашег портала и гледаоце телевизије информишемо о стварном стању у земљи и свијету. Не постоји та санкција која ће нас спријечити у том науму.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: atvbl.com | 22.01.2022.


Најновије