Први “Видовдански мото скуп” следећег викенда у Косовској Митровици – за љубитеље мотора и добре музике

НАШЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА - Први “Видовдански мото скуп“ биће одржан у Косовској Митровици у суботу 25. јуна, у организацији Мото клуба „Газиместан“.

Фото: Мото клуб "Газиместан"
Фото: Мото клуб "Газиместан"

Централни део манифестације је музички програм који ће од 19х, бити одржан на плочи код СТШ „Михајло Петровић Алас“, а у оквиру којег ће, након уводног наступа локалних музичара, концерт одржати рок група Кербер.

Како је за Радио Косовска Митровица рекао председник мото клуба „Газиместан“ Душан Млађовић, ова манифестација се одржава први пут у овој организацији, и за разлику од „Бајк рок мисије“ која је ранијих година одржавана, „Видовдански мото скуп“  подразумева спонтано окупљање бајкера из целог региона, без дефилеа и организованог кретања  главним државним и општинским путевима.

Поента је, како каже, да у вечерњим сатима сви стигну до Косовске Митровице и заједно уживају у дружењу и доброј музици.

„Највећа подршка и партнер у организацији је Канцеларија за Косово и Метохију, али и овдашње локалне самоуправе и многобројни појединци са локала“ каже Млађовић.

Од њега сазнајемо да је Мото клуб „Газиместан“ формиран прошле године у децембру. Седиште клуба је у Звечану, али окупља бајкере из целе земље и тренутно ох је 12 најактивнијих.

„Формално, клуб је оформљен у децембру прошле године, али ми се дружимо и возимо заједно дуже од две године. Наш члан може бити свако ко се пронађе у овој причи“ каже наш саговорник.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: tvmost.info | 19.06.2022.


Најновије

Дан сјећања на Јадовно

24.06.2022.
Фашизам и нацизам
Дан сјећања на Јадовно