„ПУЦА БИ У ЊИХ!“: Шокантне пријетње „комита“ и срамно оправдававање каменовања аутобуса на Цетињу од стране „Побједе“!

ЦРНА ГОРА - У објављеном тексту на порталу "Побједе", у наслову, стоји "образложење" каменовања аутобуса, сугеришући памфлетистички да је ријеч, малтене, о оправданом чину јер су се, претходно, у Владичиној башти пјевале "српске пјесме".

МРЖЊА - Фото: in4s.net
МРЖЊА - Фото: in4s.net

Информација о каменовању аутобуса на Цетињу наишла је на осуду свих одговорних појединаца и организација.

Међутим, то није случај са јефтиним пропагандним гласилом ДПС-а, које је, пожурило да нађе оправдање за овај немили и варварски чин.

У објављеном тексту на порталу „Побједе“, у наслову, стоји „образложење“ каменовања аутобуса, сугеришући памфлетистички да је ријеч, малтене, о оправданом чину јер су се, претходно, у Владичиној башти пјевале „српске пјесме“.

Такође, истичу они, аутобусу нијесу били туристи већ се радило о екскурзији из Никшића, објављујући, притом, снимак гдје окупљени народ пјева пјесму „Весели се српски роде“ и истичући да су са младима и дјецом у колу биле и монахиње.

Нажалост, оваква пропаганда наишла је на подршку многих медијских ДПС експозитура, попут ЦдМ-а, Портал Аналитике и других, који су интегрлно пренијели наслов и текст „Побједе“.

Више је него очигледно да фашистички испади тзв. комита, пролазе некажњено и у овом тренутку.

„Пуца би у њих!“
До ког нивоа иде мржња према српском народу од стране тзв. комита, указује нам и коментар који је на друштвеним мрежама оставио извјесни „Васо Васков Војов Јаблан“ који је написао, ни мање ни више, него да би побио присутну дјецу.

„Слабо сам на ЦТ због посла, али ти се кунем да ми је притисак 200. Пуца би у њих“, написао је он.

Позивамо овом приликом Управу полиције да ХИТНО процесуира виновнике оваквих изјава и говора мржње који је све оставио без ријечи!

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: in4s.net | 26.04.2022.


Најновије