Већа улагања у војни спорт

Већа улагања у војни спорт

29.06.2018. Фото галерија

Министар одбране Александар Вулин примио је данас награђене припаднике Министарства одбране и Војске Србије који су остварили запажен успех на Првом појединачном првенству Србије у џудоу за припаднике Војске и Полиције. Данашњи сусрет са спортистима био је прилика и за потписивање Споразума Министарства одбране са Спортским савезом Србије и Уговора о донацији са компанијом "Моцарт", који ће бити значајна подршка за нове успехе војних спортиста.

Бањалучком "Космосу" 100 милиона динара од Министарства одбране Србије

Бањалучком "Космосу" 100 милиона динара од Министарства одбране Србије

18.06.2018. Фото галерија

Улагање значајних напора у заједничку економску сарадњу Републике Србије и Републике Српске у складу са препорукама председника Александра Вучића, порука је данашњег састанка министра одбране Александра Вулина и председника Републике Српске Милорада Додика у Бањалуци, који су потом присуствовали потписивању Уговора о пружању услуга генералног ремонта оправке и верификације ракетних система у предузећу за ремонт радарских, ракетних и рачунарских система "Космос".

Словачка против војске Косова

Словачка против војске Косова

15.06.2018. Фото галерија

Министар одбране Александар Вулин састао се данас, у згради Старог Генералштаба, са министром одбране Словачке Републике Петером Гајдошем, који је први пут у званичној посети Републици Србији.

Изложба „Дијанина деца“ ће наставити да живи

Изложба „Дијанина деца“ ће наставити да живи

14.06.2018. Фото галерија

Министар одбране Александар Вулин обишао је данас Изложбу „Дијанина деца“ у Дому Војске Србије, последњи дан пред њено затварање. Министар Вулин изразио је велико задовољство, јер може да каже да је изложба о Дијаниној деци и све оно што је Дијана Будисављевић урадила за српску, јеврејску, ромску децу, за човечанство, наишла на велику пажњу грађана.

Сајам војне технике „EUROSATORY“ (Француска)

Сајам војне технике „EUROSATORY“ (Француска)

13.06.2018. Фото галерија

Имамо чиме да се похвалимо Министар одбране Александар Вулин посетио је јуче Сајам војне технике „ЕУРОСАТОРY“ у Паризу и обишао штанд „Југоимпорта – СДПР“, највећи у главној хали Сајма на ком су изложени производи српске одбрамбене индустрије.

Председник Вучић у Војној гимназији

Председник Вучић у Војној гимназији

10.06.2018. Фото галерија

Председник Републике Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић посетио је данас у пратњи министра одбране Александра Вулина интернат Војне гимназије где је у току прва фаза реконструкције смештајних капацитета за коју је издвојено више од 32 милиона динара. Председник Вучић сагледао је динамику и квалитет радова и дао смернице које се односе на даље кораке ка унапређењу квалитета образовања и услова живота ученика Војне гимназије и Средње стручне војне школе.

Мултинационална вежба „SOFEX – Salamis Storm 18“

Мултинационална вежба „SOFEX – Salamis Storm 18“

06.06.2018. Фото галерија

Министар Вулин на вежби SOFEX : Србија и Вучић воде политику војне неутралности Кад год су балканске земље одлучивале о себи Балкан је живео у миру Министар одбране Александар Вулин, на позив министра националне одбране Републике Грчке Паноса Каменоса, присуствовао је данас Дану високих званица мултинационалне вежбе „SOFEX – Salamis Storm 18“ која се одржава у Републици Грчкој у Нео Перамосу, а на којој поред припадника војски Грчке, Бугарске и Румуније, учествују и припадници…

Испраћај мировњака у Либан (UNIFIL)

Испраћај мировњака у Либан (UNIFIL)

28.05.2018. Фото галерија

Mинистар одбране Александар Вулин, у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, присуствовао је данас свечаном испраћају пешадијске чете и вода за заштиту снага из Четврте бригаде Копнене војске у мултинационалну операцију у Републику Либан у касарни „Први пешадијски пук књаза Милоша Великог“ у Врању.

Најновије