Балкански одговор 2018

Балкански одговор 2018

25.05.2018. Фото галерија

„Свет се мења, и то на горе, и постаје све небезбедније место у коме нам различите претње долазе с различитих страна“, рекао је министар одбране Александар Вулин обраћајући се учесницима мултинационалне цивилно-војне вежбе „Балкански одговор 2018“ на полигону „Равњак“ код Крушевца.

12. Конференција начелника генералштабова балканских земаља

12. Конференција начелника генералштабова балканских земаља

23.05.2018. Фото галерија

Министар одбране Александар Вулин, у својству изасланика председника и врховног команданта Александра Вучића, отворио је данас 12. Конференцију начелника генералштабова балканских земаља, која се одржава у хотелу „Краун плаза“ у Београду. Поздрављајући окупљене, министар Вулин је истакао да је Србија земља која, баш као земље учеснице конференције, знају колика је вредност мира.

Балкански скок пријатељства 2018

Балкански скок пријатељства 2018

19.05.2018. Фото галерија

Министар одбране Александар Вулин учествовао је данас на традиционалној манифестацији „Балкански скок пријатељства 2018”, на спортском аеродрому „Лисичији јарак” у Београду.

Изложба „Дијанина деца“

Изложба „Дијанина деца“

15.05.2018. Фото галерија

Ако тражимо пут ка помирењу, онда је тај пут, пут Дијане Будисављевић, а не пут Блајбурга и усташког викара Алојзија Степинца – изјавио је министар одбране Александар Вулин отварајући изложбу „Дијанина деца“ вечерас у Дому Војске Србије.

Осавремењена Речна флотила на вежби Видра 2018

Осавремењена Речна флотила на вежби Видра 2018

13.05.2018. Фото галерија

Министар одбране Александар Вулин обишао је данас, у раним јутарњим часовима, припаднике Војске Србије који изводе Тактичку вежбу са бојевим гађањем „ВИДРА 2018“ у Тарашу, надомак Зрењанина.

Дан јединице - Гарда Војске Србије

Дан јединице - Гарда Војске Србије

04.05.2018. Фото галерија

Свечаним дефилеом и приказом дела технике у касарни „Дедиње“ припадници Гарде Војске Србије прославили су Дан јединице. Свечаности су присуствовали изасланик председника Републике и врховног команданта Војске Србије министар одбране Александар Вулин, председник Националног савета за координацију сарадње с Руском Федерацијом и Кином Томислав Николић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић са члановима колегијума, представници верских заједница, организација и установа…

Влада уложила 620 милиона у ТРЗ Чачак

Влада уложила 620 милиона у ТРЗ Чачак

28.04.2018. Фото галерија

Министар одбране Александар Вулин, у пратњи заменика команданта Копнене војске генерал-мајора Желимира Глишовића и начелника Управе за логистику Генералштаба Војске Србије бригадног генерала Жељка Нинковића, обишао је данас инфраструктурне радове у Техничко-ремонтном заводу у Чачку.

Свечана академија поводом Дана Војске Србије

Свечана академија поводом Дана Војске Србије

24.04.2018. Фото галерија

Свечана академија поводом обележавања Дана Војске Србије одржана је вечерас у Центру „Сава“, а централном догађају у оквиру празновања Дана Војске присуствовало је највише државно и војно руководство Републике Србије.

Положен венац на Авали поводом Дана Војске Србије

Положен венац на Авали поводом Дана Војске Србије

23.04.2018. Фото галерија

Поводом Дана Војске Србије, данас је у име председника Републике Србије и врховног команданта Александра Вучића, венац на Споменик незнаном јунаку на Авали, положио министар одбране Александар Вулин, у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића и команданта Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерал-мајора Ранка Живака.

Почасна артиљеријска паљба и егзерцир Гарде

Почасна артиљеријска паљба и егзерцир Гарде

22.04.2018. Фото галерија

Поводом 23. априла - Дана Војске Србије у Београду је, на Савској тераси на Калемегдану, извршена почасна артиљеријска паљба, којој су присуствовали министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић...

Најновије