Вулетић: Мариника прави немерљиву штету Србији

Вулетић: Мариника прави немерљиву штету Србији

25.12.2019. Реаговања

"Никада у историји српског парламентаризма није постојао појам "скакајућег" мандата, док се није појавила Мариника. У скупштину је ушла благонаклоношћу тадашњег шефа, Ненада Чанка. Али, видевши да се може лепо трговати, Мариника је само у једном мандату променила све оне који су били спремни то да плате.

ПС: Критике Брнабић на рачун Фајон оправдане

16.12.2019. Реаговања

Покрет социјалиста оцењује да су критике које је премијерка Брнабић упутила чланици делегације ЕП Тањи Фајон апсолутно оправдане, а да дебата коју је Фајон организовала за Ђиласа није била дебата, већ прилика да Ђилас каже још по неку лаж о Србији.

ПС: Јеремић дугује одговоре српском народу и надлежнима

ПС: Јеремић дугује одговоре српском народу и надлежнима

11.12.2019. Реаговања

Покрет социјалиста поручује хистеричном Вуку Јеремићу да прекине да прети Вучићу и Србији преко својих и Ђиласових медија на КиМ, јер неће уплашити српски народ и поред својих хистеричних и неконтролисаних наступа.

Торбица: Вулин поднео тужбу против Алексића, средства ће бити уплаћена у хуманитарне сврхе

06.12.2019. Реаговања

Народни посланик и потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица обраћајући се данас присутним новинарима у згради Народне скупштине Србије, изјавио је да је у потпуности пропао покушај Мирослава Алексића да у случај “Јовањица” умеша највише државне органе, као и породицу председника Србије Александра Вучића.

ПС: Мариника напада Вучића како би прекрила Ђиласове афере

ПС: Мариника напада Вучића како би прекрила Ђиласове афере

20.11.2019. Реаговања

Покрет социјалиста поручује Мариники Тепић да принцип "напад је најбоља одбрана", којим се недељама руковиди, није добар принцип ни за њу, ни за њене шефове Ђиласа и Бастаћа. Прво зато што сви грађани знају да Мариники није тешко да слаже кад год јој то Ђилас затражи, толико брзо слаже, готово исто као и кад промени странку, а друго зато што грађани још боље памте све лоповлуке и малверзације Ђиласа и Бастаћа на њихов рачун.

ПС Нови Сад: Новаковић вређао новинарку да му не би поставила питање о бројним аферама

20.11.2019. Реаговања

Као што великим борцима за људска права и права жена није ни пало на памет да реагују када су чланови Двери тукли новинарке Пинка или када је Сергеј Трифуновић Оливери Јовићевић поручио да је проститутка, тако ни сада нико из медијских удружења не реагује на простаклук Боре Новаковића.

Вулетић: Свако ко је пожелео Вучићу најгоре у нама ће имати љуте опоненте

Вулетић: Свако ко је пожелео Вучићу најгоре у нама ће имати љуте опоненте

19.11.2019. Реаговања

Ових дана смо могли да се уверимо да је дно једног слоја нашег друштва непрегледно. Требало је само да председник Србије заврши са срчаним тегобама у болници, па да сачекамо да из својих рупа изађу сви мишеви и штеточине и покажу се у још горем светлу него што смо иначе навикли да их гледамо.

Најновије