БОЈАН ТОРБИЦА ОДГОВОРИО ОБРАДОВИЋУ: Бошко је лажни патриота, али је прави следбеник идеје Димитрија Љотића

Бошко Обрадовић је лажни патриота, али је прави следбеник идеје Димитрија Љотића. Обрадовић, као Љотић, као сваки издајник и фашиста, препознаје праве српске патриоте и све оне који чврсто верују у идеју слободе, једнакости, правде и солидарности. Зато издајица Бошко Обрадовић и напада нашег лидера Александра Вулина чије се мисли, идеје и политика ослањају на вредности антифашизма", поручио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица лидеру Двери Бошку Обрадовићу.

Бојан Торбица - Фото: Принтскрин YouTube КТВ
Бојан Торбица - Фото: Принтскрин YouTube КТВ

"Председник Покрета социјалиста Александар Вулин, истински левичар и патриота, Србе види као слободан и уједињен народ, а Бошко Обрадовић као слуге странцима. Није први пут да Обрадовић вређа и напада политичке неистомишљенике, не треба да подсећамо да су он и његови љотићевци тукли и малтретирали новинарке због изговорене речи, да су разбијали РТС и претили вешалима, да су у сред Београда палили књиге као да је Минхен из тридесетих, не треба да подсећамо да су имали болесне пориве и жеље да своје политичке опоненте туку и унакажене развлаче по улицама. 

Наш лидер Александар Вулин је прави и доказани левичар, али је зстрашујуће то што Обрадовић годинама промовише оне идеје за које смо мислили да су заувек поражене и искорењене, идеје које нису својствене српском народу и које изазивају гнев, гађење и лоша, болна сећања код српског народа", одговорио је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица лидеру Двери Бошку Обрадовићу.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: kurir.rs | 10.03.2022.


Најновије