Покрет социјалиста о председнику ДСС-а Милошу Јовановићу који је позвао бираче да гласају за Тадића: Љубав према градској каси већа од косовског завета

"Позив бирачима од стране председника ДСС-а Милоша Јовановића да гласају за Бориса Тадића још једном је потврдио речи нашег лидера Александра Вулина да ће све партије након избора да се удруже против Александра Вучића само ако процене да имају један глас више.

Тадићев заветник - Милош Јовановић, фото: А. Васиљевић
Тадићев заветник - Милош Јовановић, фото: А. Васиљевић

Милош Јовановић који је своје бираче позвао да гласају за Тадића показао је да нема нити идеологију, нити политику и да је љубав према пуној београдској каси већа и важнија од косовског завета. 
Како ће Јовановић да објасни својим, додуше малобројним, гласачима да у суботу треба да подрже Бориса Тадића због кога је 2008. године Косово постало готово независно, заиста не знамо, али знамо да није први пут да су партије опозиције превариле, продале и издале своје бираче. 

Да би се докопали власти и градске касе, спремни су на све, спремни су да изазивају насиље и нереде, да Србе увлаче у међусобне сукобе, али су исто тако спремни да се сви удруже и леви и десни и гејеви и хомофоби и евроскептици и фанови Европске уније и они који су за НАТО и они који су за ОДКБ. 

Сви могу са свима и свако може са сваким, па тако и Милош Јовановић са Борисом Тадићем о коме је до јуче говорио да је издајица и кукавица, да је продао Косово и Метохију и клео се бирачима да са Тадићем неће ни по коју цену. 
Изгледа да, ипак, има цену, а то је пуна  градска каса", поручили су у Покрету социјалиста.

Текст: ПС | 14.04.2022.


Најновије