ПОСЛАНИЦА ПС ОШТРО ОДГОВОРИЛА КОЛУНЏИЈИ: Правопис јој слабије иде, али је по ВУЛГАРНОСТИ шампион

Посланица Покрета социјалиста Ана Караџић одговорила је Нади Колунџији, која је на Твитеру изнела вулгарне поруке упућене Александру Вулину и Дарији Кисић.

Ана Караџић - Фото: Принтскрин "YouTube"
Ана Караџић - Фото: Принтскрин "YouTube"

- Свако види оно што жели да види и пројектује на друге оно што би он лично радио да је у прилици. Подсвест је чудо, па је тако госпођа Колунџија, која је двадесет година била народни посланик, на основу фотографије двоје људи који срдачно разговарају јавно изнела своје сексуалне фантазије и склоности. Госпођи Колунџија, која би по броју година могла да буде мајка и Александру Вулину и Дарији Кисић, а мени бака, слабије иде правопис српског језика, али је у исписивању вулгарних и примитивних порука на Твитеру преузела примат и засенила своје политичке саборце и партнере квазиписца Видојковића и педофила који нашој деци предаје на Правном факултету у Београду, Вулетића - навела је Караџић.

Како је истакла, одређена група људи окупљена око Драгана Ђиласа годинама себе назива елитом, а у ствари је реч о људима који су ојадили Србију и чија је заједничка карактеристика бахатост, вулгарност и мржња према народу и сваком ко другачије мисли.

- Ништа друго и не може да се очекује од људи из окружења Драгана Ђиласа који и сам туче жену и таста пред децом. Али, поново питам све те силне борце за људска права који годинама живе на грбачи народа, где су сада, зашто ћуте? Зашто сада не стану у одбрану Александра Вулина и Дарије Кисић Тепавчевић? Што се тиче Колунџије, брука је и срамота ко је све седео у посланичкој клупи и одлучивао о народу, зато је Србија и била пред банкротом 2012. године - закључила је Караџић.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст: srbijadanas.com Фото: Принтскрин "YouT | 21.12.2021.


Најновије