ПОСЛАНИК КОМЛЕНСКИ БРУТАЛНО ОДГОВОРИО СТЕФАНОВИЋУ: Преклињао САД да признање Косова одложе за после избора!

Народни посланик и потпредседник Покрета социјалиста Ђорђе Комленски одговорио је потпредседнику Странке слободе и правде Борку Стефановићу који је изнео низ лажи на рачун председника Вучића и министра полиције Вулина, оптуживши их да су безбедносне службе ставили у функцију друге земље.

Ђорђе Комленски - Фото: Принтскрин Твитер
Ђорђе Комленски - Фото: Принтскрин Твитер

- Чим један шпијун крене да напада, одмах му се и читава агентурна мрежа придружи у нападима на слододне људе и државнике и суверене и независне државе. Борислав или Борко Стефановић као и његове газде Ђилас, Тадић, Јеремић и разни Поноши поред тога што су уништавали Србију, познати су и по томе да су по мишљење и радне задатке одлазили у стране амбасаде, о чему најбоље сведочи Викиликс.

Довољно је прочитати Викиликс депеше и видети како је Стефановић преклињао САД да признање Косова одложе за после избора да не губе гласове. Тако је Викиликс навео да је Стефановић, који је близак председнику Тадићу, рекао да је реизбор председника критичан за циљ Демократске странке (ДС) и чврсте односе између Сједињених Држава и Србије. С тим у вези, Стефановић је позвао Сједињене Државе, "светионик слободе", да одложе признање Косова до другог круга председничких избора.

Викиликс није забележио само Борково кукање Сједињеним Државама, већ и Јеремићеве поруке које је слао амбасади САД-а о његовом атлантском уверењу. Викиликс није заборавио ни Тадића, ни Ђиласово опањкавање Јеремића да блокира Србију на путу ка ЕУ, ни планове Поноша за уништење српске војске и његову "реформистичку визију".

Нема ни најмање сумње да су се агенти из Србије и из других земаља ујединили у намери да свом силом нападну и униште све искрене борце за слободу и самосталност својих земаља" - одговорио Комленски.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст: kurir.rs Фото: Принтскрин Твитер | 13.01.2022.


Најновије