Прогон се наставља!

Наставља се прогон страних медија у власништву домаћих тајкуна на (портале) www.vulin.rs и www.ujedinjenje.rs .

Фото: Уредништво
Фото: Уредништво

Након демантија злонамерних лажи Ивана Ђурића програмског директора такозване „Иницијативе младих за људска права“ луксембуршки медиј „Newsmax Adria“ се прикључио бруталној кампањи против портала српског света. 

Професионални мрзитељи у прилогу који се бавио искључиво нашим интернет локацијама, осим мржње према министру Вулину и идеји "Српског света", за „објективног“ саговорника су узели особу познату по стварању лажних вести и наводе вулгарног Youtube канала који се бави искључиво Александром Вулином. 

На велику жалост твитерашког директора овог страног медија, чији „новинари“ су острашћени извршиоци, у стварањe садржаја на www.vulin.rs и www.ujedinjenje.rs укључени су бројни медијски професионалци и посвећени ентузијасти и мултимедијални креативци из васколиког "Српског света" који не раде за остатке са тајкунског стола него добровољно и бесплатно учествују у јединственом медијском пројекту који готово деценију прати активности Александра Вулина и његову идеју "Српског света". 

Ђилашеви медијски минути овај пут су бачени у празно, јер после напада посета на www.vulin.rs и www.ujedinjenje.rs није скочила што јасно говори да је гледаност луксембуршког парамедија мала, па се надамо да ће ово бити добра информација постојећим и потенцијалним оглашивачима да је реклaма плаћена на том каналу бачен новац.

Са своје стране, уредништво редакције  www.vulin.rs и www.ujedinjenje.rs ће испитати која су правна средства у земљи и иностранству којим би се заштили од даљег прогона али ћемо обавестити домаћу и страну стручну јавност о тoмe кao и ко се све лажно предстваља као новинар а у ствари су у питању медијске силеџије и плаћени пропагандисти.

Поручујемо запосленима на тајкунским медијима да могу бити слободни и сретни само ако буду храбри и пруже отпор својим газдама и њиховим уредничким капоима, јер ниједна плата није довољно велика да би част професије укаљали ширењем мржње и лажних вести не само против www.vulin.rs и www.ujedinjenje.rs него и против свих оних који не мисле као њихове газде и уредници. 

Што се тиче даље будућности пројекта на  www.vulin.rs и www.ujedinjenje.rs он ће се и даље незаустављиво развијати и ширити, исто као што се развија и шири идеја „Српског света“.

ЖИВЕО СРПСКИ СВЕТ!

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: Уредништво | 19.12.2021.


Најновије