ПС одговорио Борку Стефановићу: Огромна количина мржње, простаклука и примитивизма може се видети само код Ђиласа и његових упосленика

"Још један случајни Србин запослен у Мултикому изразио је свој презир и гађење према Србима, а посебно према Србима из Републике Српске.

Случајни Србин Борко Стефановић - Фото: Принтскрин Твитер
Случајни Србин Борко Стефановић - Фото: Принтскрин Твитер

За Стефановића који је био у стању да се одрекне властитог имена не представља никакав проблем да се одрекне и порекла, то је више пута и доказао. Стефановић који је поставио границу између Срба и Срба и на травњаку америчке амбасаде молио да Косово буде признато након другог круга председничких избора, сматра да Срби из Републике Српске немају право да живе и раде у Београду, а посебно не на Врачару и Дорћолу, јер је "круг двојке" резервисан само за "елиту" попут њега, Ђиласа, Поноша, Горана Марковића и остале из те Мултиком фирме. Колико су ђиласовци јадни и бедни у свом презиру према Србима из Републике Српске, говори и та чињеница да попут лешинара круже по улицама Врачара са луксембуршким медијима, узнемиравају грађане, лупају им на врата, заустављају пролазнике и питају их за порекло, док се њихове газде Шолак и Ђилас башкаре у Енглеској.

Наш лидер и министар полиције Александар Вулин је увек уз свој народ, увек је уз своје Србе где год да живе и на памет му не пада да патролира по "кругу двојке" и уходи људе.

Огромна количина мржње, простаклука и примитивизма може се видети само код Ђиласа и његових упосленика", одговорили су у Покрету социјалиста функционеру Странке слободе и правде Борку Стефановићу који је изрекао низ лажи и увреда на рачун Срба из РС и позвао министра полиције Вулина да "проверава станове" на Врачару.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст: pink.rs Фото: Принтскрин Твитер | 07.02.2022.


Најновије