Торбица одговорио Стефановићу: Борко је зарад власти променио име, није му тешко и да зарад власти још једном прода Србе!

"Колико год лагали случајни Срби и вређали нашег лидера Александра Вулина, опстанак Републике Српске, али и политичка стабилност Србије и Балкана, зависе искључиво од политичког опстанка Александра Вучића.

Бојан Торбица - Фото: Принтскрин YouTube КТВ
Бојан Торбица - Фото: Принтскрин YouTube КТВ

Када су о Србији и Србима одлучивали НАТО кандидати Ђилас, Понош и Стефановић, остали смо без Црне Горе, проглашена је једнострана независност Косова, постављена је граница између Срба, а Република Српска остављена на цедилу, без економске и дипломатске помоћи. 

Као што је Стефановић молио Американце да одложе признање Косова док Борис Тадић не постане председник и као што је поставио границу између Срба и Срба, тако и сада са својим газдама чини све да посвађа Србе и да их разједини, говорећи страшне гадости о Србима из Републике Српске. 

Борислав Борко је зарад избора и власти променио име и нема ни најмањи проблем да још једном прода Србе зарад власти. 

НАТО кандидати Ђилас, Понош и Стефановић имају милионе и Мултиком, а предсеник Србије Александар Вучић подршку читавог српског народа. Борићемо се и верујемо у победу слободне и суверене Србије" одговорио је народни посланик и потпредседник Покрета социјалиста Бојан Торбица функционеру Странке слободе и правде Борку Стефановићу.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст: pink.rs Фото: Принтскрин YouTube КТВ | 12.02.2022.


Најновије