Торбица: Поручујем и Ст. Протићу и осталом олошу да се Вулин у својој борби за самосталну и независну Србију може зауставити само физичком елиминацијом

Разни шпијуни и свакојаки белосветски и домаћи олош удружио се у намери да дестабилизује Србију, а носиоце политике мира, независности и војне неутралности уништи, рекао је потпредседник Покрета социјалиста и народни посланик Бојан Торбица Милану Ст. Протићу који је изнео низ лажи и увреда на рачун министра полиције Александра Вулина.

Бојан Торбица - Фото: Принтскрин YouTube КТВ
Бојан Торбица - Фото: Принтскрин YouTube КТВ

"Тако се и шпијун и полтрончина кога су странци 2000. године инсталирали да пустоши Србију Милан Ст. Протић придружио нападима на министра полиције и лидера Покрета социјалиста Александра Вулина", каже он, и додаје:

"Милан Ст. Протић који је на власт дошао петооктобарским пучом, палећи изборни материјал и скупштину, познат једино по томе што је у Америци као амбасадор опањкавао своју земљу и нудио се странцима да лично потпише независност Косова, напада Вулина коме су српски народ и воља Срба светиња.

"У нападе на Александра Вулина уложени су милиони долара, активирана је Ђилас-Шолак медијска хоботница, упрегнута је читава агентурна мрежа којој припада и овај петооктобарски шљам, али ко год познаје Александра Вулина, зна да се неће пред злом повући и да неће дозволити Казахстан у Србији и рат Срба и Срба", рекао је Торбица.

Како каже, када Ст. Протић већ помиње полтронство, он је неко ко је надалеко по томе познат, још увек памтимо када је висио по травњацима западних амбасада и молио за неки бедни задатак, али се исто тако сећамо и када је Вучића, кога сада пљује и вређа, преклињао да остане амбасадор у Швајцарској, бар док му дете не заврши школовање.

"Поручујем и Ст. Протићу и осталом олошу да се Вулин у својој борби за самосталну и независну Србију може зауставити само физичком елиминацијом и никако другачије",  рекао је Торбица.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст: pink.rs Фото: Принтскрин YouTube КТВ | 20.01.2022.


Најновије