ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ! НОВИ НАПАДИ НА www.vulin.rs И www.ujedinjenje.rs

Уредништво интернет презентације www.vulin.rs и његове редирекционе "mirror" локације www.ujedinjenje.rs обавештава јавност да смо били предмет злонамерног медијског напада и ширења лажних вести од стране Ивана Ђурића Програмског директора такозване "Иницијативе младих за људска права у Србији" али и медија који су пренели његову лако проверљиву лаж.

Иван Ђурић - Фото: Принтскрин Твитер
Иван Ђурић - Фото: Принтскрин Твитер

Повезивање наше интернет презентације са званичном политиком Владе Републике Србије и министром Вулином је злонамерна лаж а од лажовчине Ђурића очекујемо да се извини јавности Србије као и учесницима "Форума за транзициону правду" који је одржан у хотелу Метропол у Београду пред којима је Ђурић изрекао ову лаж.

Стручна и широка јавност зна да смо од почетка нашег рада 2017. године више пута били нападани и облагани од стране тајкунских медија па чак и од појединих министара у Влади Србије и сваки пут сви они су као и лажов Иван Ђурић били демантовани да смо било шта више од незваничне презентације Александра Вулина чији рад пратимо сада већ пет година. 

Веома нам је драго да лажов Ђурић али и остали лажови који нас редовно прате су приметили и редирекциону адресу  www.ujedinjenje.rs и допринели њеној промоцији. Српски свет и српске патриоте широм планете захвалини су лажову Ђурићу, злонамерним страним и домаћим медијима као и НАТО лобистима  јер сваки пут када помену www.vulin.rs и www.ujedinjenje.rs  нама посета расте а истина о борби српског народа за слободу и идеја "Српског света" допре до десетине хиљада нових људи жељних истине, правде и слободе.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст: Уредништво Фото: Принтскрин Твитер | 17.12.2021.


Најновије