Булатовић поручио Савковић Вукчевић: Ако вас је страх од вукова, не улазите у шуму!

ЦРНА ГОРА - "Као прво, драго ми је што је госпођа заставу назвала `стара црногорска` а не застава друге државе или србијанска као што су говорили до скоро. Значи да напредују, што се с обзиром да носи два презимена могло и очекивати. Један дио ње је прихватио тробојку као црногорску", казао је Булатовић.

Плаши се вукова, госпођа Савковић Вукчевић - Фото: in4s.net
Плаши се вукова, госпођа Савковић Вукчевић - Фото: in4s.net

Ако вас је страх од вукова, не улазите у шуму, поручио је функционерки Демократске партије социјалиста Нели Савковић Вукчевић, вођа Црногорских Ноћних Вукова Вукоман Булатовић.

„Као прво, драго ми је што је госпођа заставу назвала `стара црногорска` а не застава друге државе или србијанска као што су говорили до скоро. Значи да напредују, што се с обзиром да носи два презимена могло и очекивати. Један дио ње је прихватио тробојку као црногорску“, казао је Булатовић.

На питање да прокоментарише писање Вијести и госпође Савковић Вукчевић, вођа Црногорских Ноћних Вукова Вукоман Булатовић је даље казао:
Тачно је да су црногорски Ноћни Вукови на прослави дана Републике Српске носили ту заставу, поносно као што је и Црна Гора била поносна под том заставом.Више од половине грађана ове државе сматрају такву заставу својом. Некима очигледно не одговара таква Црна Гора.

„Носили би ми и ову нову, али их није било, покупљене су све за вријеме ових чувених протеста кад су се умотавале хаубе аутомобила и голе задњице да се не прехладе кроз отворене прозоре, толико о томе колико су поштовали државну заставу“, нагласио је Булатовић.

Тада господи коју заступа горепоменута г-ђа није сметао такав однос према застави. Што се тиче министарства и амбасаде, зашто би њих питали? Они немају никаквих ингеренција над Ноћним Вуковима, нити смо били у саставу било какве државне делегације, које вјерујем није ни било, да се не замјере коме вјероватно.

Ми са поносом носимо и носићемо црногорску тробојку са бијелим грбом. Не знам само зашто се толико баве Вуковима. Поновићу опет „Ако их је страх вукова, нека не улазе у шуму“ и мирна Босна, односно Р. Српска, поручио је.

Христос се роди !

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: in4s.net | 11.01.2022.


Најновије