Дајковић: Нећемо ћутати на враћање Црне Горе у загрљај Мила Ђукановића

ЦРНА ГОРА - Слободна Црна Гора позива на смиривање тензија и преиспитивање одлука које би могле довести до политичке, па и социјалне кризе.

Владислав Дајковић - Фото: in4s.net
Владислав Дајковић - Фото: in4s.net

Најава формирања мањинске Владе коју би чинили СНП, УРА и мањинске странке – уз помоћ Демократске партије социјалиста – дубоко је забринула и узнемирила грађане Црне Горе, казао је лидер Слободне Црне Горе Владислав Дајковић.

„Поред тога што би реализација таквог плана Црну Гору дефинитивно гурнула у политичку нестабилност, актери тог процеса би морали да знају да би тиме на груб и недопустив начин извршили прекрајање изборне воље тридесетог августа. Истовремено, није политички часно, а ни одговорно према грађанима формирати нову већину уз подршку ДПС, а још мање са представницима мањинских странака – као централним фигурама – које су деценијама уназад главни партнери Мила Ђукановића, чак и онда кад је требало јуришати на светиње наше Цркве“, рекао је он.

Слободна Црна Гора позива на смиривање тензија и преиспитивање одлука које би могле довести до политичке, па и социјалне кризе.

„Нема те фотеље која је вриједна нечијег образа, па ни живота“, закључио је Дајковић.

ПРИДРУЖИТЕ СЕ ТЕЛЕГРАМ ГРУПИ ПОРТАЛА СРПСКОГ СВЕТА: ЛИНК

Текст/ Фото: in4s.net | 17.01.2022.


Најновије