НАЈБОЉЕ! ЈУМКО УНИФОРМЕ

НАЈБОЉЕ! ЈУМКО УНИФОРМЕ

08.10.2020. Видео галерија

Министру одбране Александру Вулину у знак захвалности за разумевање, подршку и несебичну помоћ у јачању производних капацитета компаније „Јумко“ и наменске производње за потребе система одбране Републике Србије, генерални директор компаније „Јумко“ Бранислав Трајковић уручио је Плакету поводом 60 година постојања те компаније.

МИЛОШ, ПАНЦИР, М84 АС1... Припреме за "Садејство 2020"

МИЛОШ, ПАНЦИР, М84 АС1... Припреме за "Садејство 2020"

07.10.2020. Видео галерија

Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић присуствовали су данас увежбавању јединица Војске Србије за извођење Здружене тактичке вежбе са бојевим гађањем „Садејство 2020“, која ће у суботу 10. октобра бити одржана на Привременом полигону „Пештер“.

МОДЕРНИЗАЦИЈА - БОВ КИВ!

МОДЕРНИЗАЦИЈА - БОВ КИВ!

05.10.2020. Видео галерија

Министар одбране Александар Вулин обишао је данас Војнотехнички институт, где је представљена нулта серија командно-извиђачких возила (КИВ), као продукт модернизације борбених-оклопних возила (БОВ-3).

Тенк М-84 АС1 - Право у мету!

Тенк М-84 АС1 - Право у мету!

03.10.2020. Видео галерија

По броју исправних тенкова Србија је европска сила, али то није довољно. Тенкови морају бити модернизовани, да могу да се носе са најсавременијим тенковима у својој класи и наравно, морамо имати одговарајући број посада како би сваки од њих био користан и употребљив - истакао је министар одбране Александар Вулин након што је у рејону Војног комплекса "Пасуљанске ливаде" присуствовао конструкторским испитивањима и гађању циљева из прототипа усавршеног тенка М-84 АС1.

Вулин са Кобрама на маршу од 20км

Вулин са Кобрама на маршу од 20км

30.09.2020. Видео галерија

Припадници Батаљона војне полиције специјалне намене „Кобре“, у оквиру редовних планских активности, извели су данас кондициони марш на релацији Рипањ – Парцани – Раља, у којем је учествовао и министар одбране Александар Вулин.

ГОРИ ЗЕМЉА! Српски авиони у акцији!

ГОРИ ЗЕМЉА! Српски авиони у акцији!

23.09.2020. Видео галерија

Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишли су данас припаднике Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране који у рејону Војног комплекса „Пасуљанске ливаде“ реализују гађања из ваздухоплова Војске Србије са циљем припрема за здружену тактичку вежбу са бојевим гађањем „Садејство 2020“, која ће бити одржана у октобру на Пештеру.

МИЛОШ! Први снимци експлозија - Прошао све тестове, уводи се у Војску Србије!

МИЛОШ! Први снимци експлозија - Прошао све тестове, уводи се у Војску Србије!

20.09.2020. Видео галерија

Министар одбране Александар Вулин обишао је последњу фазу испитивања пред увођење у наоружање Војске Србије вишенаменског оклопног борбеног возила погона 4x4 „Милош“, као и обуку припадника 72. бригаде за специјалне операције у коришћењу тог оклопног борбеног возила на полигону Центра за испитивање наоружања и војне опреме „Никинци”.

САМО ЈАКО! ПАНЦИР С1 и ПАСАРС дејствују

САМО ЈАКО! ПАНЦИР С1 и ПАСАРС дејствују

19.09.2020. Видео галерија

Министар одбране Александар Вулин и заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајор Петар Цветковић присуствовали су гађању циљева из артиљеријско-ракетних система ПАСАРС и Панцир С1, које су извели припадници Трећег ракетног дивизиона 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства, у рејону војног комплекса "Пасуљанске ливаде".

ПУНО СРЦЕ! Највећи одзив за добровољно служење војног рока

ПУНО СРЦЕ! Највећи одзив за добровољно служење војног рока

18.09.2020. Видео галерија

Министар одбране Александар Вулин и начелник штаба Команде за обуку пуковник Никола Дејановић обишли су данас војнике на добровољном служењу војног рока генерације "септембар 2020", који су на основној индивидуалној обуци у Трећем центру за обуку у лесковачкој касарни "Војвода Петар Бојовић".

Најновије