Министар Вулин са патролама полиције за Нову годину

Министар Вулин са патролама полиције за Нову годину

01.01.2021. Видео галерија

Свим припадницима Министарства унутрашњих послова желим срећну Нову годину. Желим да будете добри, да будете здрави. Желим вам наставак јачања стабилности и снаге наше драге, једине, вољене Србије. Желим да вам синови буду поносни на вас, а ви да их гледате са надом. Живела Србија и срећна Нова година“, поручио је министар Вулин.

Ако тучеш жену ниси фрајер нити мушкарчина него си...

Ако тучеш жену ниси фрајер нити мушкарчина него си...

30.12.2020. Видео галерија

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас да ниједан полицајац никада неће имати разумевања за насилника и да они који почине партнерско насиље, поред законске санкције, заслужују осуду читавог друштва и да буду обележени као насилници. „Важно је да пошаљемо поруку да ће насилници бити кажњени и да та казна неће бити само законска, него ће бити казна због које ће са правом носити жиг у друштву насилника, човека који не треба да дели иста права у друштву као сви остали…

СУЂЕЊЕ - Шиптар тужио Вулина

СУЂЕЊЕ - Шиптар тужио Вулина

28.12.2020. Видео галерија

"Није ово била никаква борба око говора мржње, ово је била борба да српски народ има право да користи изразе које је користио вековима", истакао је министар унутрашњих послова и лидер Покрета социјалиста, Александар Вулин, након завршеног рочишта на суђењу са Рагмијем Мустафом.

ШТА МИСЛИ ТО И КАЖЕ! Вулин: Велике силе хоће Србију да умање и нипошто не дозволе уједињење

ШТА МИСЛИ ТО И КАЖЕ! Вулин: Велике силе хоће Србију да умање и нипошто не дозволе уједињење

25.12.2020. Видео галерија

Основни предуслов очувања националне безбедности је политичка стабилност, висока национална свест и свест о потреби обједињавања и заштите српског народа, где год да он живи, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин обраћајући се на видео-конференцији о националној безбедности Србије, коју је организовало удружење „Национална авангарда“.

БРАВО! Најављен регионални центар за узгој и дресуру паса

БРАВО! Најављен регионални центар за узгој и дресуру паса

24.12.2020. Видео галерија

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је данас делу обуке за водиче и дресуру службених паса Чете водича службених паса посебне јединице полиције Полицијске бригаде и најавио формирање регионалног центра за узгој и дресуру службених паса Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

У АКЦИЈИ! Полицијска бригада

У АКЦИЈИ! Полицијска бригада

21.12.2020. Видео галерија

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је данас да ће држава учинити све да очува јавни ред и мир и да ће наставити са опремањем припадника посебне јединице полиције Полицијске бригаде, јер ти момци заслужују да буду поштовани за оно што раде, али и да буду сачувани.

САЈ - 42 године постојања!

САЈ - 42 године постојања!

19.12.2020. Видео галерија

Специјална антитерористичка јединица обележила је данас Дан јединице, а министар унутрашњих послова Александар Вулин, честитајући припадницима 42 године постојања, истакао је да је ова јединица иза себе оставила траг у времену и непрекидној борби српског народа за слободу и право да одлучујемо сами о себи.

НОВИ ПАЗАР - Вулин: Држава неће дозволити обрачуне криминалних банди у Новом Пазару

НОВИ ПАЗАР - Вулин: Држава неће дозволити обрачуне криминалних банди у Новом Пазару

18.12.2020. Видео галерија

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је вечерас у Новом Пазару да ће од сутра бити појачане активности полиције и ангажована Жандармерија у том граду и истакао да држава неће дозволити обрачуне криминалних банди и да ће сачувати безбедност сваког нашег грађанина. „Вулин: Грађани Новог Пазара не заслужују да живе у граду у коме се убија, у коме некажњено можете да носите оружје, да пуцате, у коме можете да кршите закон. Вулин: Закон је исти за све, у сваком делу Републике…

НАВАК - Обука припадника ЈЗО

НАВАК - Обука припадника ЈЗО

17.12.2020. Видео галерија

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је данас да ће Министарство унутрашњих послова наставити да улаже у обуке и опремање припадника Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката. Министар Вулин, који је у Национална возачка академија НАВАК - обука припадника ЈЗО коју су извели припадници ове јединице, истакао је да је унапређење њихових знања и вештина изузетно значајно, јер они свакодневно брину да објекти и људи које чувају буду заштићени и сигурни.

БРАВО! Још 15+50+300 нових возила!

БРАВО! Још 15+50+300 нових возила!

14.12.2020. Видео галерија

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је данас примопредаји првих 15 возила опремљених савременом информационо-комуникационом технологијом, која ће омогућити ефикасније и брже деловање полицијских службеника у заштити безбедности грађана и борбе против криминала.

Најновије